Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2021 10:00 - Геоинженерно Коледно застудяване - 2017
Автор: weatherweapons Категория: Политика   
Прочетен: 1529 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.03.2021 10:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Превод на видеото:

Световният криминален кабал на климатичното инженерство продължава да се опитва да маскира
разкриващото се рязко климатично изместване, проектирайки разтръбяваното от медиите коледно застудяване за по-голямата част от САЩ.

Така наречените експерти по прогнозата за времето сега са просто платени лъжци, четящи текстове, очертаващи планираното време. Кой пише тези текстове? - В случая на Националната метеорологична служба (на САЩ) и Националната океанска и атмосферна администрация (NOAA), планираното време идва от частния изпълнител в отбраната и притежател на геоинженерни патенти Рейтеон.

Казано ни беше, че застудяването е просто резултат от наскоро разпознат природен феномен, наречен "Полярен вихър". Това е лъжа.

На тази сателитна снимка на NASA, взета в дните преди геоинженерното планирано по график декемврийско застудяване, екстремно аномални и неестествени облачни образувания и разпръскване на аерозоли на климатичното инженерство могат да бъдат видяни, по-специално в центъра на лявата част на снимката над Тихия океан.

Нека изследваме нарастването на проектираното застудяване, започвайки от анимациите на предаватели на микровълнови радиочестоти, показани тук. Тези преносни съоръжения, разположени близо до Портланд, Орегон, са записани вечерта на 19-ти декември 2017. Идващата силно аерозолизирана влага от Тихия океан е ефективно разпръсната и пренесена от тези предаватели, преминавайки над северозападния пасифик. Защо? За да може влагата да бъде уловена в движение, което позволява на геоинженерите да я използват за планираното застудяване навътре в страната.

Въздействието, което имат предаванията на микровълновите радиочестоти върху идващите вълни на потенциални валежи, е дълбоко и неоспоримо. Дъждът падна в леко замръзнала форма над северозападния пасифик на 19-ти, но по-голямата част от валежите, която трябваше да падне, беше ефективно мигрирана към вътрешността на континента, както разкрива тази радарна анимация във формата на дъга. Също обект на интерес в тази анимация е почти 90-градусовия ъгъл, който се формира на североизток от сцената на циркулацията на ниско налягане, въртяща се в лявата страна на анимацията. Този аномален и неестествен ъгъл е също резултат от съоръжения за големи трансмисии на микровълнови радиочестоти, като HAARP в Аляска, способни да модифицират атмосферните условия, създавайки зони на високо налягане и така да манипулират ветровете от високите нива като струйните течения.

Колко неестествени и аномални са въздушните течения в прогнозите, или по-скоро - графиците за коледното застудяване? Тази карта е повече от шокираща и дори сега платените лъжци, маскирани като метеоролози, продължават да прикриват следите на климатичните инженери. Това им се плаща да правят.

Тази карта на отклоненията от нормалните температури, взета на 20-ти декември 2017 ясно разкрива екстремните ударни температурни аномалии на топло и студено време на континента Северна Америка.    

А тази карта на атмосферното налягане разкрива дълбокия аспект на идващите проектирани зони на коледно застудяване в САЩ. В центъра на „биволското око” на застудяването е зона на изключително високо налягане, което е може би измежду най-високите записвани някога.

Какъв е предвиденият краен резултат на планираното от климатичното инженерство коледно застудяване? Тънък слой от студен въздух, точно в центъра на САЩ, обкръжен от много по-топли температури от всички страни, включително далеч на север, чак до полярния кръг. Проектираното застудяване е резултат от атмосферна манипулация на струйните течения и процеси на патентовано изкуствено създаване на ледено ядро за модифициране на климата.

Атмосферната влага е нужна, за да се осъществят процесите на химическо създаване на ледено ядро. Ето защо влагата е мигрирана над северозападния пасифик, както очертах в началото на това видео.

Какво е истинското състояние на световните климатични системи и световните температури? Контролираните от властите медии, което включва и Weather Channel, ще направят най-доброто, за да изкарат сензация проектираното ударно застудяване, подвеждайки населението да остане с впечатление за свирепа зима, докато планетата продължава всеобщо да се затопля.

Тази GISS карта на аномалиите в температурите за ноември 2017 разкрива колко бързо планетата се затопля. С протичащата лудост на климатичното инженерство, допълнително подпалваща всеобщия пожар. Краткосрочни, крайно токсични и разрушителни застудявания на цената на по-лошо от всякога цялостно затопляне.

С изключение на две изстудени с геоинженеринг зони - една над Канада и една над Китай, планетата продължава да се свръхзатопля, особено в полярните райони. Причината да няма показани цветови кодове на тази карта над Антарктика, е защото няма налични данни. Защо не? Защото голямо количество данни сега не е пуснато, защото цялостното затопляне на полюсите, се ускорява експоненциално.

Контролираният от властите Weather Channel е именувал ударните застудявания от климатичното инженерство в последните години, за да драматизира още повече събитията. Това заглавие трябва да бъде разгледано и разбрано - температурите на нашата планета са далеч над нормалните за над 33 години, 395 месеца поред, ако трябва да бъдем точни. А така нареченото „изходно ниво” на нормалните температури е вече далеч над нормалните температури, преди да започне индустриалната революция.

Нашата планета се хвърля към рязко климатично изместване, което е заплаха за съществуването на целия живот на Земята. Нелегалните операции на климатично инженерство, опитващи се да скрият този факт от публиката колкото се може по-дълго, всъщност ускоряват затоплянето на планетата, в допълнение със замърсяването на всеки дъх, който вдишваме.

Всички трябва да свършим нашата част в тази епична битка на изобличаването на лудостта на климатичното инженерство. Посетете линка на активистите на началната страница на http://geoengineeringwatch.org/ за по-специфични инструкции как да помогнете. Трябва да направим така, че всеки един ден да има значение.

Това беше Дейн Уигингтън от GeoengineeringWatch.org     

Превод: Мария Иванова






Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: weatherweapons
Категория: Политика
Прочетен: 40186
Постинги: 17
Коментари: 0
Гласове: 15
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031