Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2021 12:15 - Мъртвите листа и дефолиантите
Автор: weatherweapons Категория: Политика   
Прочетен: 890 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 20.03.2021 19:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Видеото се отнася за щатите, но наблюдавам подобно явление и у нас (снимката е от Борисовата градина).
image

Преведох части от видеото, колкото можах:
https://www.youtube.com/watch?v=Pn6NZUoHXe8

Само отделни хора забелязват, че в последните години много широколистни дървета остават с напълно мъртви листа, висящи на клоните им през цялата зима. Това е абсолютно неестествен феномен. Защо се случва? Тази снимка от Home Depot в Рединг, Калифорния е направена на 17-ти февруари 2018. Широколистните дървета на тази снимка са изцяло пълни с мъртви и сухи листа, които висят на дървото от средата на ноември над три месеца. Тези образци са само няколко примери. Има безброй повече в Рединг, САЩ и по целия свят. Наложително е публиката да разбере и осмисли нормалните природни процеси по отношение на широколистните дървета. Листата трябва да бъдат освободени от дървото, когато настъпи достатъчно студено време. Тогава листата, разбира се, падат на земята. Те не остават да висят на дървото през цялата зима.

Появилото се наскоро явление на мъртви листа, висящи по много широколистни дървета, главно в закрити от вятъра области, е отново, напълно неестествено. Хормоните в дърветата, често наричани „листопадни хормони”, са отговорни за падането на листата на широколистните дървета. Сега това често не се случва според законите на природата. Защо не?

........

Листата на широколистните дървета да се свиват, умират и да висят на дървото, докато вятърът не ги издуха - това безусловно не е природен феномен. Кога агенциите ще започнат да докладват какво става с нашата растителност, с нашите дървета? Официалните агенции не съобщават нищо, не казват за алуминия, падащ с дъжда. Правим и други тестове сега от GeoengineeringWatch.org , за да се опитаме да определим какво може би има във валежите като част от аерозолните разпръсквания, за да се случва така, че с дъжда да се обезлистяват дърветата. Обезлистявали сме джунгли във Виетнам през 60-те, със сигурност сега има налични много по-усъвършенствани елементи, за да създават илюзията за смяна на сезоните, когато не е достатъчно студено, за да могат листата да паднат от дърветата.

Явлението широколистни дървета да остават постоянно пълни с мъртви листа, продължава дори когато температурите са под границата на замръзване. Защо? Отново, защото листата не са естествено освободени от дървото в толкова много случаи поради естествени смени на сезоните и листопадни хормони. Нещо друго убива листата и насилва дърветата да преминат в латентност.

Защо широколистните дървета не са способни да реагират по естествен начин, да изпаднат в латентност и листата им да опадат, както са правели от цяла вечност? Защото климатичните системи на Земята са напълно разстроени. Климатичното инженерство играе основна роля в по-нататъшното разгаряне на този процес. Геоинженерите могат и правят краткосрочни високо токсични застудявания чрез химическо създаване на ледено ядро, което става на цената на дори по-високо цялостно затопляне. Наличните доказателства показват, че „правещите времето” използват дефолианти по време на специфични дъждове, за да убият листата на широколистните дървета и да насилят дърветата да изпаднат в латентност. Защо? За да създадат впечатление за нормален зимен сезон, когато природните условия вече не са в състояние да го направят.

Картата на НОАА по-долу показва последното екстремно и алармиращо планирано по график време за САЩ. Докато източен САЩ беше мишена за проектираните застудявания, отново и отново - с използване на патентовани процеси за изкуствено заледяване, сега западните щати са на фокус за климатичните инженери. Резките климатични ударни застудявания ще продължат да се влошават, докато геоинженерите насилват още повече вече разпадащите се климатични системи.

Не само дърветата страдат от последствията на климатичното инженерство, а цялата мрежа на живота. Тази шокираща снимка на НАСА точно беше направена над западното крайбрежие на САЩ. Такива снимки вече стават норма. На тази сника е видимо невероятно обширно токсично геоинженерно покритие от впръскани тежки метали и химикали. Буквално няма естествено формиране на бури или подобни атмосферни циркулации. Само масивно разширяване на разпръснати от самолети атмосферни аерозоли. Такива операции са част от средствата, с които климатичните инженери понастоящем изстудяват западните щати. Но на каква цена за планетата и мрежата на живота?
 

На тази карта за отклоненията от нормалните температури за късния февруари 2018, планираните резултати от напълно проектираното застудяване на западен САЩ могат да се наблюдават. Блокът от рекордна жега в югоизточен САЩ също е ясно видим. За да могат климатичните инженери да дирижират застудяването в едната половина от страната, другата в общи линии, се пържи под купола на високо атмосферно налягане, създадено от йоносферните нагреватели, чрез инсталации като ХААРП, разпръснати по целия свят. Защо се създават тези куполи на високо налягане? Защото завъртането по часовниковата стрелка на ветровете от високите нива около купола на високото налягане, е компонент на насочването на атмосферната влага, която после климатичните инженери използват заедно с елементите, използвани за химическо създаване на ледено ядро, за да създадат застудяване на повърхността и така - желаните сензации за студ. Това продължава да обърква и разделя населението по отношение на истинското състояние на климата.

Тази карта на световните отклонения от нормалните температури би трябвало да се изследва внимателно. Какво е цялостното състояние на световния климат? Планетата се свръхзатопля, с климатичното инженерство допълнително подпалващо общия пожар. Затоплянето на Арктика е извън скалата. Температурите на Северния полюс, още веднъж, се предвижда да бъдат над замръзването тази зима. 50 градуса по Фаренхайт над нормата. Къде е студът на повърхността на северното полукълбо, което се затопля по-бързо от южното полукълбо? В най-мощните индустриализирани милитаризирани нации - ето там най-изобилно се дирижират застудяванията. В части от САЩ, Западна Европа, Русия, Китай и Япония.

Всеки ден, в който позволяваме да продължава лудостта на световното климатично инженерство, намалява всеки шанс да спасим това, което още от останало от системите поддържащи живота на Земята. Нека гласът ви се чуе в критичната битка по изобличаването и спирането на климатичното инженерство. Споделянето но достоверни данни от достоверен източник е най-ефективното и ефикасно средство да събудим останалите за протичащото нападение на климатичното инженерство.

...

Превод: Мария Иванова







Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: weatherweapons
Категория: Политика
Прочетен: 40623
Постинги: 17
Коментари: 0
Гласове: 15
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930