Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2021 13:04 - Popular Science предупреждава за "Времето като оръжие" - 2015
Автор: weatherweapons Категория: Политика   
Прочетен: 609 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.04.2021 13:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 https://www.youtube.com/watch?v=GUDQi_SoFIw

Здравейте, аз съм Дейн Уигингтън от GeoengineeringWatch.org

Историческо издание на списание "Popular Science" от юни 1958 г., пусна статия със следното заглавие:

"Времето като оръжие".

GeoengineeringWatch.org наскоро се сдоби с две оригинални копия на това издание на списанието. И двете в отлично състояние.

Какво разкрива тази статия:

че използването на климатични оръжия винаги е било в плановете на властите.

И по-важното - че преди почти 60 години е имало много по-отворен диалог относно този факт. Такъв диалог отдавна е заглушен и сега пренесен в сферата на "конспиративните теории", от същите медийни източници, които разтръбяваха реалността на "Времето като оръжие" преди почти 60 години.

Всичко, описано в изложението на статията се случва по целия свят и се е случвало в продължение на 6 десетилетия. Може би дори цяло десетилетие преди тази статия да е отпечатана.

Защо това трябва да е изненада? Дали тази статия не е била тест, за определяне на реакцията на обществото по това време? Дали тази реакция е била, разбираемо, много негативна? Затова ли цялата тема за климатичното инженерство дълго време е била манипулирана от всички източници на официалните медии като нищо повече от предложение на научната фантастика? Което е в противовес на купищата данни, които потвърждават без никакво съмнение, че климатичното инженерство отдавна е реалност. По-дълго, отколкото повечето от нас са живи.

Статията от "Popular Science" твърди, че климатичното инженерство "ще бъде сила, по-заплашителна и от водородна бомба".

Разбира се, това е истина, докато държави могат да бъдат, и са сривани със земята, без дори да знаят, че са във война.

Американските военни са много заети да дестабилизират и окупират държави, които са били под нападение на всякакъв вид тайно създадени климатични катаклизми.

Окупациите често започват под "хуманитарен" претекстно военните никога не си тръгват, след като веднъж им е позволено да дойдат.

Ето защо американските бази са в над 150 държави по целия свят.

Статията от "Popular Science" напълно потвърждава, че учените от военновъздушните сили вече експериментират със "самолети, за пресичане на слънчевата радиация". Какво точно описва това: описва управлението на слънчевата радиация. Преди почти 60 години.

По-нататък статията твърди, че "методите за контрол над времето ще регулират разпределението на топлината в различни точки на земната атмосфера". Това е основата на световното модифициране на климата.

Отново - това е от 1958 г.

И днес все още правителствените власти и корпоративните медии, които те контролират правят всичко по силите си, за да осмеят всеки, дръзнал да каже истината за този критичен проблем -

че управлението на слънчевата радиация и други форми на геоинженерство и климатични войни, които са също и биологични войни, се провеждат от 7 десетилетия или повече.

По-нататък статията признава, че "за 5 десетилетия", което е 5 десетилетия до 1958 г., парниковият ефект е повишил температурите на земята с два градуса Фаренхайт.

"Popular Science" признава, че температурите са се повишили още през 1958 г.

На всички ни беше казано, че чак сега достигаме това гранично ниво на покачване на температурите.

Колко много сме били лъгани за истинското състояние на климата.

Температурните записи разкриват много значително почакване на световните температури, с връх през 1945 г.

И след това мистериозно се понижават, веднага след като се пуска в действие геонженеинга след втората световна война.

Това само съвпадение ли е?

Не, температурите статистически се запазват ниски за почти 30 години.

В ранните 70 г. много климатолози са объркани за спадането на температурите, което е в противовес на наличната наука и законите на физиката.

Тези учени не знаят, че световното геоинженерство е пуснато десетилетия по-рано. Най-силно в полярните райони, поне първоначално.

Към средата на 70-те нарастващите последствия от климатичното инженерство оказват непосредствено влияние на планетата, заедно с нарастващото количество на парникови газове като въглероден диоксид и метан.

Затоплянето продължава оттам, откъдето е спряло десетилетия по-рано. Независимо от атмосферното пръскане и в много случаи заради продължаващите програми за управление на слънчевата радиация.

Какъв беше отговора на климатичните инженери? Да удвоят лудостта на климатичното инженерство и климатични войни. Отново и отново и отново те прикриваха тези програми. Без значение колко голямо опустошение са причинили на планетата и всички форми на живот, климатичните войни продължават да се увеличават.

По-нататък статията от "Popular Science" признава, че с употребата на определени химикали, които "разпръснати в достатъчно големи количества могат да предизвикат промени във валежите - или да наводнят определени части на земята, или да ги превърнат в пустини".

Колко убедително е това.

Точно това виждаме да се случва по цялото земно кълбо, в допълнение на проектираните снежни бури, които също имаме сега.

Последното твърдение в статията от 1958 г. е това:

"не можем да разчитаме на късмета, че ние ще бъдем първите, които ще контролират времето".

Типичен, страхлив отговор на военно-промишления комплекс, мислене в стил "трябва да убием тях, преди те да убият нас". Срещу това се изправяме, това управлява света в момента.

Климатичното инженерство е реалност от 7 десетилетия. Масивен документ на конгреса от 750 страници потвърждава този факт.

Тези, които отричат реалността на климатичното инженерство, са в една от три категории: 

или са напълно невежи по въпроса с климатичното инженерство,

или са в пълно отричане,

или лъжат.

Знаем, че случаят е такъв. С толкова много хора от общността на климатолозите, медиите и правителството. Те просто лъжат.

Помогнете ни да извадим на светлина лудостта на климатичното инженерство веднъж и завинаги. Събудете хората около вас с достоверни данни. Нека гласът ви се чуе, докато още има време да спасим това, което е останало от системите, поддържащи живота на Земята.

Това беше Дейн Уигингтън от GeoengineeringWatch.org

Превод: Мария Иванова
И с бг субтитри тук: 
https://amara.org/en/videos/6iCBifwT9HwB/info/popular-science-warns-about-weather-as-a-weapon/







Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: weatherweapons
Категория: Политика
Прочетен: 40759
Постинги: 17
Коментари: 0
Гласове: 15
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930